keskiviikko 20. elokuuta 2014

Miksi Namibiaan?

Suomen Kirjastoseura on käynnistänyt vuoden 2012 alussa hankkeen nimeltä Kirjastot ja kehitys. Hankkeen tarkoitus on olla mukana kehittämässä Namibian ja Tansanian yleisiä kirjastoja. Hankkeen puitteissa on käyty molemmissa maissa useita kertoja. Tänä syksynä tarjoutui ensimmäisen kerran kaikille halukkaille mahdollisuus lähteä tutustumaan hankkeen toimiin kohdemaissa. Vajaan kahden kuukauden kuluttua eli 11.-22.10. joukko Kirjastoseuran jäseniä lähtee yhdessä kohti Namibiaa. Ryhmässämme on noin viisitoista henkilöä.

Luvassa on todella kiinnostava matka, jonka aikana vierailemme noin kymmenessä kirjastossa eri puolilla Namibiaa. Käymme myös museoissa ja vietämme päivän namibialaisten ja tansanialaisten kollegojen kanssa yhteisessä kirjastoseminaarissa.  Ohjelmaan on sisällytetty myös matka luonnonpuistoon.

Suunnitelmani on pitää matkan aikana blogia, johon voisin liittää valokuvia. Blogin pitäminen riippuu tietenkin ensisijaisesti siitä, onko matkan aikana käytössä verkkoyhteyksiä. On tietenkin myös mahdollsita, ettei aikaa jää kirjoittamiseen, sillä matkaohjelmamme on varsin tiivis. Mutta ainakin voin yrittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti