maanantai 20. lokakuuta 2014

Kuinka meistä tuli afrikkalaisia eläimiä?

Aamulla saimme nukkua tavallista pitempään. Heräsimme Hannelen kanssa kuitenkin kuuden aikoihin ja saimme nauttia auringonnoususta. Oli mielenkiintoista olla varhain hereillä ja huomata, kuin nopeasti kaikki tapahtuu. Hämärän aikoihin on vielä aivan hiljaista, mutta heti auringon noustua alkaa hillitön sirinä ja sirkutus. Kävimme uimassa, niin kuin joka aamu. Oli niin varhaista, että altaanpuhdistaja oli vielä imuroimassa ötököitä.

Tavattoman hyvän aamiaisen jälkeen lähdettiin matkaan. Pysähdyimme melko pian lähdettyämme ja menimme tutustuman lähellä sijaitsevaan eläinfarmiin. Siellä näimme isoissa aitauksissa leopardeja, varsin kesyjä gepardeja, aavikkoilveksen, hyeenan, joka oli aika ahdistuneen oloinen, ja pari ruskohyeenaa, jotka nekin olivat aivan kesyjä. Menimme jopa niiden häkkiin!

Alkoi pitkä ajomatka kohti Windhoekia. Välillä kävimme syömässä kakkuja Outjossa ja tekemässä ostoksia Okahandjassa. 
Hotellille tulimme viiden aikoihin. Riensimme suoraan uima-altaalle vilvoittelemaan. Illalliselle lähdimme mukavaan Joe's restaurantiin, jossa söimme valtavat annokset kudua, lammasta, kingklippiä, antilooppia tai muita herkkuja. Pidimme Stefanille kiitospuheen ja lauloimme hänelle myös jäähyväislaulun.Illan aikana kaikki saivat omat afrikkalaiset eläimet. Stefan oli ottanut itselleen leijonan nimen jo aikaa sitten.
Arja - sihteerilintu
Erja - diki-diki
Eva - pahkasika
Hanna - virtahepo
Hannele - töyhtöturako
Henna - mangusti
Jaana - strutsi
Maija - kirahvi
Maisku - hyppygaselli
Minna - seepra
Pirjo - kiljumerikotka
Sami - kuningastrappi
Taina - keihäsantilooppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti